Uitgebreid Restaurant

De kinderen heerlijk aan het spelen, u aan het genieten van de kinderen met een drankje of een hapje, het kan allemaal in Binnenspeeltuin Wamelland. We hechten veel waarde aan kwaliteit: en die vindt u ook bij ons! (Bijna) alle gerechten in ons restaurant zijn vers- en huisgemaakt. Er is voor iedereen ruime keuze: van pannenkoeken tot carpaccio en van vers gebakken zalm tot een frietje met mayonaise. U hoeft dus niet op de tijd te letten: Binnenspeeltuin Wamelland nodigt u uit om lekker te blijven eten. Wel zo makkelijk! En ook voor diegenen met een voedsel-intolerantie: we komen graag aan uw wensen tegemoet. Ook glutenvrij eten is bij ons geen probleem. Geeft u uw wensen van te voren even aan ons door?

Mail ons

Velden met een * zijn vereist

Buffetten

Wamelland biedt u de mogelijkheid om zelf een buffet of een (uitgebreide) brunch samen te stellen, indien u met meer dan 25 volwassenen bent.

We bieden u een uitgebreide keuzemenu aan waardoor het voor iedereen aantrekkelijk is om in Wamelland een speciale gelegenheid te vieren. Het is een ideale combinatie als u met kinderen iets te vieren heeft.

Wilt u  meer weten over de de mogelijkheden voor een overheerlijk buffet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of reserveer telefonisch: 0487-501300